În prezent, „TOKHIT este un proiect care inovează și revoluționează prin faptul că este prima rețea socială care permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid și creativ la un cost foarte mic. Proiectul a fost inițial evaluat la 3 milioane de euro și dezvoltat de către antreprenori clujeni cu o vastă experiență în mediul de afaceri, dedicat industriilor creative, artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din diverse domenii”, se arată într-un comunicat de presă.
Prin urmare, proiectul TOKHIT a fost acceptat pe piață, iar evaluarea inițială a dovedit acest lucru prin succesul etapei Seed Funding, o fază specifică proiectelor de blockchain care permite părților interesate să aducă contribuții financiare. Inițiatorii proiectului TOHKHIT sunt încrezători să deschidă noi oportunități creatorilor de conținut.
Pentru cei interesați sau pur și simplu curioși, au început deja înscrierile în comunitățile TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să acceseze tokhit.com, unde vor primi toate informațiile necesare pentru a face parte din comunitatea exclusivă. Mai important, vor fi primii care vor intra în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.
„În acest moment, îi invităm pe toţi cei care vor să afle în premieră extra informaţii despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcţiona și cum va arăta aplicaţia” a explicat antreprenorul Andrei Ureche.
Mai exact, NFT (token non-fungible) este o unitate de date stocate pe acest registru digital numit blockchain. Inovația NFT garantează originalitatea și unicitatea creării certificatelor digitale. În luna martie a acestui an, a fost marcat şi un record la nivel mondial, care dovedeşte avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparţine artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari, relatează Financiarul.