5 Motive pentru care ar trebui să închiriezi o imprimantă A3 sau A4 de la magazinul Printing Mall

Mediul de afaceri devine tot mai competitiv, fiecare companie căutând să își maximizeze eficiența atât a investițiilor financiare cât și a forței de muncă disponibile.

Pentru a vă crește productivitatea și a economisi bani, este important să fiți mereu pregătiți pentru orice situație și să aveți la îndemână cele mai performante echipamente. 

Închirierea unei imprimante A3 sau A4 de la magazinul PrintingMall.ro este o soluție ideală pentru a vă atinge obiectivele de afaceri și de a economisi bani.

În acest articol o să vă prezint 5 motive pentru care ar trebui să închiriați echipamente print:

1.Economia – Achiziționarea unui echipament de înaltă calitate este costisitoare, mai ales dacă aveți nevoie de anumite funcții de printare avansate precum imprimarea față verso automată. 

Prin închirierea unui echipament A3 sau A4 de la Printing Mall puteți evita costurile achiziției și factura de închiriere este integral deductibilă lunar, pe când achiziția unui echipament de peste 2500 de lei fără TVA va forțează să vă amortizați echipamentul în 5 ani.  

Evitând achiziția , vă puteți concerta puterea financiară pe aspectele care aduc profit în mod direct companiei precum achiziția de marfă la un volum mai mare pentru un discount sau acțiuni de marketing pentru promovarea produselor sau serviciilor dumneavoastră. 

În plus întreținerea și reparația echipamentului cade în sarcina noastră și nu doar că evitați costuri neașteptate dar aveți și garanția ca întreruperile cauzate de imprimantă vor fi minime.

2. Suport tehnic și întreținere – Echipa de profesioniști de la Printingmall beneficiază de training-uri specializate oferite de producători mai ales pentru cele mai noi modele astfel încât nu doar să fie calificați dar și pregătiți să vă ajute cu imprimanta închiriată. 

Astfel, știți că imprimanta dumneavoastră va fi mereu menținută într-o stare bună care să ofere performanță.

3.Echipamente recondiționate – La alegerea dumneavoastră puteți închiria un echipament recondiționat care are un preț pe lună mult mai mic față de unul nou dar oferă performanțe similare. 

Deși achiziționarea unui echipament recondiționat de o companie care nu este specializată în printing este în general o idee neindicată din cauza lipsei de personal calificat și a pieselor de schimb, închirierea acestui echipament este o alegere foarte bună pentru că nu dumneavoastră trebuie să vă ocupați de mentenanța acestuia ci doar beneficiați de un preț mult mai bun față de un echipament nou. 

În plus noi oferim și o aplicație pentru sesizări disponibilă 24/7 astfel încât în orice moment să vă puteți urmări sesizarea și timpul de soluționare.

4.Gama largă de echipamente – Datorită faptului că noi colaborăm cu o gamă largă de furnizori, vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente atât imprimante cât și multifuncționale A4 sau A3 atât noi cât și recondiționate. 

Dacă aveți nevoie să imprimați materiale mari avem disponibile spre închiriere și plottere A1 și A0 care se pot închiria. 

Ca să vă ajutăm mai mult, avem disponibil pe website un număr mare de filtre care vă permite sa găsiți echipamentul dorit în funcție de specificațiile acestuia. 

Fie că aveți nevoie de un echipament monocrom (alb-negru) sau color, cu imprimante față verso automată sau manuală sau chiar scanare față verso automată, vă puteți informa și alege într-un mod rapid folosind site-ul.

5. Avantajos pentru IMM-uri – IMM-urile au o dilemă cu care se confruntă. De multe ori intră în competiție cu companii mult mai mari și mai dezvoltate și au nevoie de un avantaj competitiv dar în același timp datorită mărimii lor nu au bugetele necesare pentru a obține tot timpul aceste avantaje. 

Din acest motiv închirierea este o soluție mai avantajoasă pentru aceste companii deoarece pot obține echipamente care ar depăși bugetele disponibile la achiziție și pot beneficia de cele mai bune tehnologii care să le permită angajaților să se concentreze pe munca lor de zi cu zi.

În concluzie, închirierea unei imprimante de la Printing Mall este o opțiune excelentă pentru afacerile care doresc să economisească bani și să își îmbunătățească productivitatea. 

Accesul la tehnologie de ultimă generație, suportul tehnic și întreținerea incluse, sunt motive importante pentru care ar trebui să închiriați o imprimantă A3 sau A4 de la noi. 

La Printing Mall, suntem dedicați în a oferi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră, astfel încât să puteți să vă concentrați pe ceea ce este important – dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

Intrați pe categoria de inchiriere imprimante multifunctionale pentru a vedea gama de echipamente disponibile. 

Dacă aveți nevoie de sfaturile unui specialist în printing, ne puteți contacta prin formularul de contact disponibil pe PrintingMall.ro și un consultant va reveni la dumneavoastră pentru a vă consulta și pentru a vă propune o oferta care se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>