Omnicredit vine cu o soluție pentru firmele care au blocaje financiare

Te numeri printre antreprenorii care se confruntă constant cu probleme din cauza lichidităților blocate? Rezolvarea este la doar câteva click-uri distanță sub forma unei metode de finanțare foarte avantajoase pe care oricine merită să o aibă în vedere. Perioadele de scadență prea mari de până la 90 de zile sunt principala piedică în dezvoltarea firmelor care emit facturi în schimbul serviciilor prestate.

Serviciul de factoring este cel care vine în întâmpinarea problemei și elimină orice fel de decalaj care stă în calea gestionării eficiente a veniturilor.

Ce înseamnă finanțarea prin factoring?

Factoringul este o metodă rapidă de finanțare menită să susțină întreprinderile mici și mijlocii care se confruntă cu probleme cauzate de lipsa lichidităților  . Prin factoring, perioadele de scadență ale facturilor cu termen de plata indepartat sunt eliminate, dat fiind faptul că un factor se angajează să cumpere facturile emise și să transfere banii imediat. Cu alte cuvinte, Omnicredit se poziționează ca un punct de sprijin   in relația dintre o întreprindere care emite facturi si clientul care are la dispoziție până la 90 de zile sa le achite.

Cine poate beneficia de pe urma acestui serviciu?

În principiu, toate companiile care emit facturi în schimbul serviciilor prestate pot apela la ajutorul oferit de Omnicredit prin factoring.

De ce să te bazezi pe Omnicredit în procesul de dezvoltare al afacerii tale?

Omnicredit este prima platformă fintech de micro finanțare din România și asta spune multe. Echipa noastră este formată din specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar bancar, timp în care s-a confruntat cu numeroase situații și a putut dobândi cunoștințele necesare pentru ca astăzi să fie un sprijin real pentru antreprenori. Apariția Omnicredit a fost motivată de dorința de a oferi soluții specializate pentru aceste probleme, de tipul unor pachete de finanțare adaptate la nevoi concrete. Cu alte cuvinte, factoringul, scontarea și celelalte servicii pe care ți le punem la dispoziție au apărut ca o reacție la o adevărată necesitate. Fiecare serviciu a fost configurat să vină în beneficiul companiilor, din toate punctele de vedere, iar acest lucru îl vei putea observa abia în momentul în care vei lua contact direct cu cel puțin una dintre aceste modalități de finanțare.

În plus, specialiștii Omnicredit îți stau în permanență la dispoziție, atât înainte de semnarea contractului, cât și pe întreaga perioadă de derulare a colaborării. Vei putea obține răspuns la orice întrebare, informații suplimentare și recomandări adaptate, în așa fel încât să iei decizii în deplină cunoștință de cauză și să poți valorifica tot ce are această formă de finanțare de oferit afacerii tale.

Care sunt principalele avantaje de care te vei bucura odată cu implementarea serviciului de factoring?

Ceea ce poți face însă până la decizia finală este să te informezi cât mai mult pe subiect și să descoperi de unul singur dacă factoring-ul este sau nu soluția de care afacerea ta are nevoie pentru a se dezvolta fără piedici. Ceea ce noi putem face în acest sens este să îți expunem în mod succint câteva dintre avantajele importante de care te vei bucura odată ce dai startul colaborării:

Ai acces simplu și rapid

Spre deosebire de alte servicii similare,  serviciul de factoring poate fi accesat de catre compania ta cu doar câteva click-uri. Accesezi platforma, iti creezi cont, furnizezi datele personale și ale întreprinderii  , , transmiți documentele solicitate, aștepți aprobarea, semnezi contractul și primești banii; iar totul se derulează în decurs de doar câteva ore. Uită de drumuri la diverse instituții, cozi interminabile sau dosare stufoase, cu Omnicredit birocrația a fost eliminată, astfel încât să te bucuri în cel mai scurt timp de toate beneficiile asigurate.

Obții banii în doar câteva ore

Dacă înainte erai nevoit să aștepți săptămâni întregi pentru a putea intra în posesia propriilor lichidități, acestea s-au transformat acum în cateva ore. Factoring-ul te ajută să ai imediat acces la banii de pe facturile abia emise, astfel încât să te poți organiza eficient și să gestionezi veniturile în direcția unei dezvoltări cât mai accelerate.

Costurile sunt minime

Omnicredit iti ofera solutii optime de finantare în schimbul unui comision de doar 3% din valoarea  finantata, iar acest procent este minim raportat la numeroasele avantaje de care business-ul tău se va bucura odată ce alege o asemenea soluție.

Scapi de problema plăților amânate

Salarii decalate, penalități din cauza întârzierii plăților la utilități, taxe suplimentare sau furnizori nemulțumiți, toate aceste neplăceri  vor disparea odata cu beneficiile venite in urma accesarii serviciului de factoring . Ai acoperire asupra tuturor nevoilor de ordin financiar, astfel încât lichiditățile blocate să nu mai reprezinte o normalitate în relația cu toate categoriile de colaboratori.

Factoring-ul nu înseamnă împrumut

Cel mai important lucru de reținut atunci când alegi să colaborezi cu Omnicredit este că acest lucru nu afectează în niciun fel gradul de îndatorare al companiei tale. Mai exact, banii circulă constant între tine, factor și debitor, astfel încât riscul dezvoltării unei datorii este inexistent.

Lasă-te pe mâinile specialiștilor Omnicredit pentru a elimina complet problema blocajelor financiare din parcursul afacerii tale și bucură-te de succesul pe care îl meriți!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>