Cont de Economii pentru copilul tău

Întemeierea unei familii vine întotdeauna la pachet cu părinții care sunt nevoiți să facă ajustări la finanțele lor. Creșterea copiilor este costisitoare, de la cumpărarea cadourilor dorite până la taxele pentru activitățile extracurriculare și chiar și taxele pentru facultate. Acestea sunt doar câteva costuri, pe lângă acestea mai sunt și costurile medicale, tabăra de vară, excursiile și multe altele.

De aici apare importanța economiilor pentru copii, așa reușești să-ți înveți copii o strategie inteligentă de gestionare a banilor, să-i pregătești pentru succesul financiar în viața de adult și automat părinții uită de grija cheltuielilor neprevăzute.

Cont economii copii

Cel mai bun mod de a economisi bani pentru copii va depinde de obiectivele tale ca părinte, cu cât îți dorești mai multe pentru copilul tău, cu atât îți este mai ușor să pui bani deoparte pentru viitorul lui, începe întotdeauna cu sfârșitul în minte, cu cât copilul este mai mare și știe ce-și dorește să realizez în viață, cu atât costurile sunt mai mari.

Tu cum economisești banii pentru copii tăi? Îți dorești siguranță?

Am putea fi tentați să credem că cea mai bună metodă de a-ți proteja economiile este binecunoscuta păstrare “la saltea”, dar oricât ar părea de controlabilă, de fapt cheltuirea banilor crește în acest fel, îi ai aproape și ești mai tentat să-i folosești la primul moment de “criză”, de asemenea, nu puține au fost cazurile în care o vizită clandestină a spulberat orice urmă de vise, în acest caz, unde este siguranța și planul de economii?

Există diverse produse financiare de economisire a banilor pentru copii, cele mai potrivite pentru copilul tău sunt acelea care au la bază o asigurare de viață, unde banii sunt investiți și la care se pot adăuga alte tipuri de asigurări, cum ar fi cele de sănătate, accidente, prin acest tip de produs ai bifat și siguranța și economia. Aceste tipuri de produse promovează faptul că odată ce copilul tău ajunge la maturitate, el va avea deja o sumă relativ mare de bani existentă în contul său, a cărei valoare a crescut în timp.

Cum funcționează un plan de economii pentru copii?

Tu depui lunar/trimestrial sau semestrial în acest cont suma de care dispui, în timp această sumă crește datorită depunerilor tale și a dobânzilor din partea băncii sau din urma investirii lor de către un administrator de fond care se ocupă de produsul de strâns bani pe care tu îl deții.

Decizia de a alege să economisești bani pentru copilul tău va veni la pachet cu protecția lui și cu un start extraordinar în viață.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>