Cat costa aparatul dentar Damon si aparatul dentar metalic?

In momentul actual, tratamentul cu un aparat dentar reprezinta una dintre solutiile eficiente si 100% sigure, privind obtinerea unor dinti sanatosi, dar si a unui zambet frumos.

Rezultatul unui astfel de tratament este unul semnificativ, atat din perspectiva dobandirii unei sanatati orale perfecte, cat si din cea a unui confort psihic optim, care faciliteaza bineinteles cresterea stimei de sine.

Cel mai indicat inainte sa incepi un tratament ortodontic este sa faci o vizita la un cabinet specializat. De exemplu, echipa de la Clinica The Smile Space din Bucuresti, te asteapta pentru o examinare amanuntita. 

In timpul consultatiei o sa fie analizate mai multe aspecte ale danturii tale, precum dispunerea dintilor, respiratia, intensitatea muscaturii si structura gingiilor.

Daca te gandesti serios sa iti faci o programare la clinica de ortodontie The Smile Space, venim in ajutorul tau cu cateva informatii esentiale pe care ar trebui sa le cunosti.

Clinica a fost infiintata de catre doamna Dr. Laura Gîrbea, care impreuna cu echipa de specilisti de care se ocupa este pregatita sa-ti ofere sprijin in alegerea aparatului dentar.

Doamna Dr. Laura Gîrbea este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala. Pentru a le oferi pacientilor tratamente inovatoare, doamna doctor nu s-a oprit aici cu partea teoretica si dupa absolvire a urmat numeroase cursuri in anumite tehnici dentare.

Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care isi doresc montarea unui aparat dentar, articolul de fata o sa iti prezinte o serie de aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont, daca doresti sa rezolvi problemele dentare cu ajutorul unui aparat dentar Damon sau a unui aparat dentar metalic.

Avantajele unui aparat dentar metalic fix:

Trebuie sa stii ca aparatul dentar metalic este primul aparat ortodontic fix inventat si reprezinta o solutie aleasa de un numar mare de pacienti, chiar si la ora actuala si asta datorita costului redus si avantajelor terapeutice pe care le ofera.

Actiunea unui aparat dentar metalic consta in dezvoltarea unor forte controlate asupra dintilor , pe o perioada de timp indelungata. Sub presiune, dintii se misca in directia dorita, ceea ce duce la obtinerea pozitionarii corecte si la remodelarea spatiului.

In general, un dinte se misca aproximativ 1mm pe luna, iar intreg tratamentul poate sa dureze intre 6 luni si 2 ani, in unele cazuri si mai mult, in functie de gravitatea situatiei.

Bracketii sunt componentele unui astfel de aparat dentar metalic, realizate din metal. Acesti bracketi se aplica direct pe dinti si sunt menite sa tina arcul sau firul ortodontic fix.   

Arcul reprezinta principalul mijloc pentru indreptarea dintilor si corectarea molocluziei.

Aparatul dentar metalic a cunoscut cu trecerea timpului numeroase imbunatatiri datorita evolutiei tehnologiei dentare. Acest lucru a usurat mult modul de percepere a termenului clasic de aparat dentar si odata cu asta a crescut si gradul de confort.

Un astfel de aparat dentar metalic, la Clinica de ortodontie The Smile Space are pretul de 2.500 de lei si promite sa reprezinte ajutorul tau de nadejde in obtinerea unui zambet perfect.

In continuare ne vom axa pe un alt tip de aparat dentar si anume pe aparatul dentar Damon.

Avantajele unui aparat dentar Damon:

Trebuie sa stii ca un aparat dentar Damon are avantaje multiple in comparatie cu alte tipuri de aparate dentare de pe piata.

Damon este aproape invizibil, fiind disponibil cu bracketi transparenti. In plus, un alt avantaj al acestui aparat este timpul de tratament, semnificativ redus in comparatie cu unul clasic.

 De asemenea, extractiile dentare nu mai sunt necesare, asa cum se poate intampla cu alte tipuri de aparate.

O alta bila alba care i se aduce acestui aparat este aceea ca vizitele la medicul ortodont o sa fie mai rare, deoarece activarile sa fac intre 10 si 12 saptamani. Este alegerea ideala pentru cei care isi doresc un tratament ortodontic eficient care sa le ofere un zambet de invidiat fara prea multe vizite la cabinetul medicului.

Pentru mai multe informatii despre aparatul dentar Damon, clinica de ortodontie The Smile Space te asteapta pentru o consultatie si in acelasi timp o sa fii informat asupra pretului de montare.

Ii gasesti in Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Asigura-te ca ai un zambet fermecator si lasa-i pe cei din jurul tau sa admire acest lucru!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>