Cum arată viitorul companiilor? Afacerile care garantează succesul în următorii ani 

Consolidarea unui business de la zero este o muncă dificilă, însă pentru un antreprenor inteligent, invocarea posibilităților și nevoilor din viitor ar trebui să fie trăsătura principală. Întrebarea recurentă este legată de profitabilitatea afacerilor din viitorul apropiat. Deci, care sunt oportunități pe care trebuie să le cunoaștem astăzi pentru a da lovitura mai încolo?

Stații de reîncărcare electrice

În viteza progresului tehnologic, era mașinilor electrice a început deja în unele țări mai dezvoltate. Specialiștii spun că în câțiva ani prea puțină lume va mai vorbi despre pompele de benzină și de energia fosilă. Putem anticipa un viitor de lichidare pentru proprietarii de benzinării și o mină de aur pentru producătorii auto care se mișcă destul de repede în electrificarea industriei. 

Servicii de transport 

În următorii ani, epoca serviciilor tradiționale de curierat va apune, făcând loc noilor inovații. Uber ar putea fi cel mai bun exemplu, însă serviciile de taxi vin din urmă. De aici apare și nevoia unui software de expediere a vehiculelor. Aceste aplicații conectează dispecerii cu pasagerii și permit acestora să asiste șoferii cu indicații către locația de preluare. Puteți fie să vă creați propriul software de expediere cu taxiuri și să vindeți o soluție pentru companiile vizate, fie vă dezvoltați singuri un astfel de business. Una peste alta, aceste servicii de transport ar putea fi una dintre cele mai accesibile și profitabile afaceri din viitorul apropiat. 

Servicii de livrare cu ajutorul dronelor

Inteligența artificială ne-a schimbat deja viețile și continuă să o facă în toate direcțiile. Astăzi, dronele sunt dezvoltate în mai multe scopuri: de la dispozitive de spionaj în armată, la unelte folosite în tuneluri și mine pentru a vedea înainte. Noua dronă Prime Air de la Amazon este capabilă să livreze un pachet de 2,7 kg pe o distanță lungă de 15 mile în doar 30 de minute. Imaginați-vă ce le rezervă viitorul proprietarilor actuali de servicii comerciale de livrare care folosesc autobuze și camionete. Mulți își vor pierde afacerea și prea puțini se vor adapta la schimbările viitoare. 

Servicii de partajare a casei 

În prezent, compania Airbnb nu numai că revendică o valoare netă de 31 de miliarde de dolari pentru numele său, dar a deschis porțile acestei noi idei de miliarde de dolari unor oameni precum Book Holdings și VRBO de la Expedia. Numai în 2015, site-ul Airbnb de partajare a locuinței a înregistrat o vizită lunară de 94,9 milioane. De ce? Partajarea casei vine cu oferte precum: o cazare mai spațioasă, o gamă largă de facilități la costuri reduse, ședere mai lungă și un confort sporit. 

Afaceri care se bazează pe utilizarea de energie solară 

Înlăturarea stâlpilor de utilități a dus la creșterea spațiului de dezvoltare socială. Între timp, barajele se transformă în centrale fotovoltaice. Să nu uităm de Alexandre Edmond și de pălăriile sale cu panouri solare. Aceste articole oferă dispozitivelor, în special telefoanelor, alimentate în deplasare. Lumea se îndepărtează tot mai mult de arderea combustibililor ca o modalitate de a scăpa de încălzirea globală, iar costul energiei electrice este destul de mare în comparație cu sistemul solar. 

Sursă: thetotalentrepreneurs.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>