Cauți idei de afaceri pe care le poți dezvolta la țară? 

Dacă locuiți într-o zonă rurală, poate fi greu să vă gândiți la idei de afaceri. Există, totodată, o serie probleme unice cu care se confruntă aceste comunități, însă trebuie să știți că în orice loc de pe Pământ se pot dezvolta idei de afaceri grozave. Așa că nu renunțați! 

1. Servicii de călărie și alte activități 

Dacă ești un iubitor de cai, aceasta ar putea fi o idee grozavă de afacere rurală pe care o poți dezvolta în paralel. Puteți începe prin a întreba vecinii dacă sunt interesați să se alăture serviciul tău. Folosind echipamentul lor, ați putea economisi bani pe care să-i investiți ulterior în amenajarea spațiului. 

2. Serviciu local de eliminare a compostului 

Multe proprietăți rurale folosesc compost pentru a scăpa de resturile de mâncare. Aceasta ar putea fi o modalitate excelentă pentru proprietarii de case de a-și reduce gunoiul pe care trebuie să-l arunce și, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea pământ nou pentru sezonul de plantare. O altă problemă majoră cu care se confruntă unii proprietari din zonele rurale este că nu au acces la un loc unde să-și arunce compostul sau o modalitate de a scăpa de murdăria suplimentară. 

Acest serviciu ar rezolva problema, oferind oamenilor un loc special și servicii de debarasare. Puteți apoi să vindeți murdăria suplimentară pe care o obțineți sau să configurați o zonă pentru a arunca toate composturile colectate. În acest fel, puteți crea noi surse de hrană pentru sol, pe care le puteți vinde înapoi comunității. 

3. Dezvoltarea infrastructurii de Internet 

Infrastructura de internet, în special în zonele rurale, are nevoie de actualizări serioase și de întreținere pentru a ajunge la nivelul la care ar trebui să fie viteză și conectivitate. Pentru a rezolva această problemă, multe guverne și organizații oferă finanțare companiilor care vor să ajute la rezolvarea acestor probleme. 

Dacă sunteți calificat în infrastructură sau construcții de rețele, aceasta poate afacerea ideală în care să vă implicați. Puteți începe prin a evalua zonele din comunitate care au cea mai mare nevoie de infrastructură de internet îmbunătățită. De acolo, vedeți dacă există granturi sau programe care vă vor ajuta să vă finanțați noua afacere sau dacă au propuneri pentru domenii care necesită îmbunătățiri.

4. Afaceri de nișă online 

O afacere online poate fi grozavă dacă locuiți într-o zonă rurală, deoarece nu aveți nevoie de acces la resursele marilor orașe pentru a avea succes. Această idee este lăsată generică, deoarece există o mulțime de afaceri online diferite pe care le puteți începe, așa că dacă sunteți interesat de acest lucru, va trebui să alocați ceva timp cercetării de nișă. 

8. Întreținerea utilajelor agricole 

Multe zone rurale depind de echipamentele agricole pentru a menține culturile și terenurile agricole. Și, ca oricare altă mașină, va avea nevoie de întreținere regulată și uneori de reparații de urgență. Dacă ai un prieten mecanic sau abilitățile necesare, ai putea începe cu ușurință această firmă cu costuri mici de pornire. Încercați să luați legătura cu producătorii și dealerii de echipamente agricole pentru a intra în contact cu baza lor de clienți.

Sursă: businessideainsight.com 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>