Alege Pikandy ori de câte ori ai poftă de o pizza!

Să alegi un restaurant de la care să comanzi pizza a devenit o reală provocare, dată fiind oferta foarte bogată pe care o regăsești pe piață la ora actuală. Fie că încă nu ai fost convins de un restaurant anume să comanzi doar de la el, ori fie că vrei pur și simplu să încerci ceva nou, avem noi o recomandare pentru tine: Pikandy!

Pikandy este un restaurant ce oferă livrare de pizza Bragadiru de la care ar trebui să comanzi cel puțin o dată, iar apoi te vei convinge că merită să revii cu noi comenzi. 

Pentru a lua în seamă recomandarea noastră, am pregătit câteva argumente solide pentru a comanda pizza de la Pikandy ori de câte ori ai poftă de acest preparat. Iată care sunt argumentele:

O ofertă pe măsura gusturilor tale

De regulă, preferințele pentru pizza pot fi foarte diferite de la o persoană la alta, motiv pentru care un restaurant serios va prezenta o ofertă în care să se regăsească opțiuni agreate chiar și de către cele mai pretențioase persoane.

Ei bine, este și cazul celor de la Pikandy. Trebuie doar să le accesezi site-ul web și vei vedea că într-adevăr ai de unde alege. Varietatea mare de toppinguri simplifică alegerea unui preparat anume, ceea ce reprezintă un prim motiv pentru a ne urma recomandarea noastră.

Prețuri pentru buzunarele tuturor

Mereu contează prețul când faci cumpărături, iar acesta reprezintă un detaliu ce te va preocupa chiar și atunci când comanzi pizza. Ei bine, prețurile accesibile pe care pizza de la Pikandy le are reprezintă un motiv foarte bun pentru a avea în vedere oferta acestui restaurant. 

Descoperind prețurile sale excelente, te vei convinge că merită să comanzi de la ei mai des, deoarece nu va fi necesar un prea mare efort financiar.

Livrare rapidă

Timpul îndelungat de livrare reprezintă o problemă cu care multe persoane se confruntă atunci când comandă pizza. Iar cum răbdarea lipsește aproape cu desăvârșire atunci când știi că o pizza proaspăt gătită urmează să ajungă pe masa ta, timpul de livrare devine un aspect foarte important.

Ei bine, iată încă un motiv pentru a avea în vedere comanda de pizza de la Pikandy ori de câte ori simți nevoia să te bucuri de acest preparat. Vei avea parte de o livrare mai rapidă decât te-ai fi așteptat, așa că bucuria ta va fi pe măsură.

Preparatul comandat va ajunge încă fierbinte, fiind proaspăt scos din cuptor și livrat către tine pentru ca prospețimea să nu lipsească din gustul pizzei comandate.

Motive pentru a alege Pikandy ori de câte ori ai poftă de pizza mai există o mulțime și cel mai probabil le vei descoperi și tu ori de câte ori vei alege să faci o nouă comandă. Fiecare comandă nouă se va ridica la nivelul așteptărilor tale iar astfel vei descoperi noi și noi motive pentru a reveni cât mai curând cu o comandă de pizza în Bragadiru.

Pune în practică recomandarea noastră și sigur nu vei regreta că ne-ai ascultat sfatul!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>