Complexul rezidențial Atria Urban Resort se extinde cu încă 350 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar se pregătește pentru începerea lucrărilor pentru Faza a 3-a, cu o extindere de 350 de apartamente, după ce a vândut 75% din locuințele construite din partea a doua a proiectului rezidențial Atria Urban Resort. 

Planurile de construcție ale complexului rezidențial se extind în vecinătatea Lacului Străuleşti, în unui parteneriat dintre EVERGENT Investments și Cityring Development. Dezvoltatorul a informat că, în prezent, a vândut trei sferturi din cele 398 de apartamente construite în Faza a 2-a proiectului, primind, totodată, și Certificatul de Urbanism pentru următoarele 350 de apartamente. 

Proiectul rezidențial, dezvoltat pe o suprafață de 9 hectare de-a lungul Șoselei Chitilei, a fost estimat cu o valoare totală de 120 de milioane de euro. Structurat în patru etape de dezvoltare, complexul rezidențial include 1.400 de apartamente construite până la finalul anului 2024.

„Suntem pe punctul de a demara lucrările pentru Faza a 3-a a proiectului, dar ne pregătim cu viteză și pentru Faza a 4-a. Vrem, de asemenea, să implementăm ceea ce se numește Place-Making, adică să încurajăm rezidenții să se implice în dezvoltarea și înfrumusețarea spațiului în care trăiesc, oferindu-le identitate proprie. Adoptarea unui arbore de către fiecare rezident este un prim pas în acest sens”, a declarat Liria Themo, Marketing Manager al ansamblului rezidenţial Atria Urban Resort.

Pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, s-au construit aproape 400 de apartamente în Faza a 2-a, dintre care un mix de studiouri și apartamente de 2 până la 4 camere, clădirile ocupând 25% din suprafața totală. Restul terenului este amenajat cu spații verzi, piscină, grădini interioare cu o topografie variată. Faza a 2-a a proiectului include, de asemenea, distanțe mai mari între clădiri, de până la 100 de metri, cu parcări supraterane.

Sursă: wall-street.ro 

Articolul precedent

Industria IT din România va atinge un nou nivel record, de peste 9,2 miliarde de euro

One United Properties se alătură celei mai ample inițiative pentru sustenabilitate corporativă din lume

Articolul urmator
Articolul precedent

Industria IT din România va atinge un nou nivel record, de peste 9,2 miliarde de euro

One United Properties se alătură celei mai ample inițiative pentru sustenabilitate corporativă din lume

Articolul urmator