CEC Bank a acordat o finanțare de 5 milioane de lei celui mai mare producător de carne de curcan din România

CEC Bank a acordat o finanțare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod, considerat cel mai mare producător de carne de curcan din România, sub brandul Peneș Curcanul. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19, a anunțat un reprezentant al băncii. 

„În ciuda provocărilor ridicate de pandemie, ne-am continuat activitatea pentru că știm cât de importantă este securitatea alimentară și ca produsele noastre, care respectă cele mai înalte standarde internaționale, să ajungă pe mesele românilor. Grupul Bravcod a demonstrat că în România se pot dezvolta businessuri solide în industria alimentară”, a explicat directorul general al STS Trading, Neculae Stinghe. 

Peneș Curcanul a dezvoltat de-a lungul anilor un business care include 5 ferme moderne de creștere, cu o capacitate de peste un milion de capete anual, un abator și o rețea de circa 100 de francize care distribuie produsele sale. 

Mai mult, compania furnizează materie primă pentru o parte dintre principalii producători de mezeluri din România, cum ar fi Aldis, Cristim, Caroli și alții. Aproximativ 30% din totalul de produse, care dețin certificările internaționale HACCP, este exportat către țări din Uniunea Europeană. Grupul colaborează cu CEC Bank încă din anul 2012, beneficiind, de-a lungul timpului, de finanțări în valoare cumulată de peste 110 milioane de lei.

Sursă: hotnews.ro

Articolul precedent

Tesla deschide stațiile de încărcare și pentru alte modele electrice în Europa

Documente necesare și modul în care se poate realiza acum pensionarea

Articolul urmator
Articolul precedent

Tesla deschide stațiile de încărcare și pentru alte modele electrice în Europa

Documente necesare și modul în care se poate realiza acum pensionarea

Articolul urmator